Malmö Beer Week – en vecka laddad med ölupplevelser

När:
6 mars, 2020 kl. 13:00 – 15 mars, 2020 kl. 03:00
2020-03-06T13:00:00+01:00
2020-03-15T03:00:00+01:00
Var:
Malmö
Malmö
Sverige

Fredag den 6 mars inleds en fantastisk vecka för den mat- och dryckesintresserade. Sällskapet Malte samordnar då för femte året en rad aktiviteter i samarbete med krogar, bryggerier och importörer runtom i Malmös underbara ölmiljö. Veckan avrundas med den årliga Malmö Öl & Whiskyfestival.

Vår kampanjsida malmo.beerweek.se kommer att fyllas på med aktiviteter och det är där man kan ta del av vilka aktiviteter som erbjuds. Det kan t.ex. vara att ett bryggeri och en krog samarbetar om en flerrätters måltid med tillhörande öl, att ett bryggeri gör en så kallad tap-takeover och tar över en eller ett flertal kranar på en pub eller att bryggaren är på plats och kan berätta om sina öl.

I år kommer vi att ha ett eget Malmö Beer Week-öl som är hela Malmös öl. Ölet bryggs av Hyllie Bryggeri i samarbete med alla Malmös Bryggare (Inbjudna bryggeri är: Brewbros Malmö – Elmeleven – Giant Brothers Brewing Co. – Hasse fasan – Kapusta Brewing – Limhamns Bryggeri – Malmö Brewing Co – Nerdbrewing – Rocket Brewing Company – Secret Sisters Brewing – Sibbarps Husbryggeri – South Plains Brewing Company), vilka bryggeri som deltagit framgår av ölets etikett. Ölet kommer att lanseras den 5 mars och ska finnas både på fat och burk på barer och restauranger i Malmö med omnejd. Burkarna kommer även att säljas på Systembolaget.

Alla event finns här